Organisaatiomme kehittyy koko ajan ja se toivottavasti näkyy.

Kesän aikana päivitimme logoamme e-urheilumaiseksi pohjoisen Hercules-hahmoksi. Säilytimme entisen logon punaisen, sillä se yhdistää meidät Jalkapalloseura Herculekseen. Logo kuvastaa voimaa ja intensiteettiä, jota organisaatiommekin edustaa.

Nettisivumme ovat myös olleet uudistuksen kohteena. Halusimme uuden logon myötä tuoda saman asenteen nettisivuillemme. Meidän tarjontamme on tullut myös uutta, joten toimme ne paremmin ja selkeämmin saataville.

Olemme löytäneet uusia huipputekijöitä tiimiimme.  Haluamme tavoittaa yhä enemmän nuoria pelaajia e-urheilun ja peliharrastuksen pariin, joten olemme hankkineet lisää osaavia valmentajia. Valmentajamme ovat harrastuksen ydin, sillä he luovat sen turvallisen ympäristön, jossa jokainen pelaaja saa kasvaa ja kehittyä.

Uudet tilamme sijaitsevat Liikuntakeskus Hukassa Heinäpäässä. Aloitamme yhteistyön Hukan kanssa, koska he jakavat samanlaisen ajatusmaailman kanssamme. Haluamme molemmat jatkuvasti löytää uusia tapoja toimia ja luoda parasta mahdollista vapaa-ajan toimintaa. Yhteistyökuvioista tiedotamme syksyn myötä lisää, mutta paljon mahtavia ideoita on jo kehitteillä.