Liikuntakeskus Hukka on Hercules Esportsin uusin yhteistyökumppani! Olemme todella iloisia uudesta yhteistyökuviosta! Uudet upeat pelitilamme sijaitsevat Hukan liikuntakeskuksessa Heinäpäässä ja pääsemme aloittamaan yhteisen taipaleemme Hukan upean tiimin kanssa. Hukan edistyksellinen ja ammattitaitoinen ilmapiiri tuo meillekin paljon uusia mahdollisuuksia toteuttaa harrastustoimintaamme.

Uusiin tiloihin muutetaan parasta aikaa ja kova tohina on päällä. Liikuntakeskuksen puitteet mukautuvat nopeasti e-urheilun tarpeisiin ja lopputuloksesta päästään nauttimaan harrastustoiminnan alkaessa viikolla 36. Jos haluat ensimmäisten joukossa päästä kurkkaamaan tiloihin, seuraa Hercules Esportsia Instagramissa.

Pelivalmennukseen kuuluu olennaisesti terveelliset elämäntavat

Haluamme tuoda liikkumisen ja terveelliset elämäntavat vahvemmin mukaan kaikkiin pelivalmennuksiimme. Oululaisia liikuttava Hukka onkin erinomainen kumppani toteuttamaan Herculesin harrastajille liikuntasisältöjä, jotka tukevat peliosaamista ja vahvistavat tasapainoisen elämäntavan rakentamista. Olemme suunnitelleet harrastekerrat niin, että liikunta kuuluu jokaiseen kokoontumiseen yhä vahvemmin. Pelivalmennukseen on varattu 1,5 tuntia ja noin 20 minuuttia on Hukan ammattilaisen ohjaamaa harjoitetta.

Hukan ja Herculesin yhteistyössä suunnittelemme juuri harrastajillemme sopivaa hauskaa ja kehittävää liikuntaa, johon on helppo osallistua ja josta on helppo innostua. Hukan tarjoamat liikuntaosiot tukevat e-urheilijalle tärkeitä ominaisuuksia, kuten reaktiokykyä ja kehon koordinointia, mutta myös innostavat liikkumaan ja löytämään liikkumisen ilon.

Enemmän elämää Hukasta

Liikuntakeskus Hukka on Oulun Heinäpäässä toimiva valtakunnallisestikin edistyksellinen liikuntakeskus. Liikuntakeskus Hukan tavoitteena on oululaisten ihmisten elämänlaadun parantaminen tarjoamalla laadukkaita ja elämyksellisiä liikuntapalveluita eri ikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Hukan visiona on rakentaa niin puitteiltaan kuin palveluiltaan maan korkealaatuisin asiakkaidensa hyvinvointia edistävä liikuntakeskus. Tutustu lisää Hukan palveluihin nettisivuilla.