Hercules Esports avaa ovensa lauantaina 5.9. klo 16.30-19.30.

Tervetuloa tutustumaan uusiin pelitiloihimme, peleihin ja valmentajiimme!

Launch Partyssa pääsee kokeilemaan meidän pelitarjontaa hauskoissa kilpailuissa ja testaamaan taitoja ammattipelaajien kanssa. Juttele eports-valmentajiemme kanssa valmennuksista, niiden sisällöistä ja e-urheilusta.

Voit osallistua Minecraft-rakennuskilpailuun, jossa saat kehitellä oman rakennelman Minecraft-maailmassa. Vain oma mielikuvituksesi ja aika on rajana. Miten sinulta onnistuu rakentaminen kellon tikittäessä? Paras rakennelma palkitaan HyperX Cloud 2 -pelikuulokkeilla!

Ammattipelaajat Tuomas “SADDYX” Louhimaa ja Jesse “Kossu72” Kosamo ovat Herculeksen tiloissa valmiina ottamaan haasteen vastaan. SADDYX on suomalaisen SJ Gamingin joukkueessa pelaava CS-ammattilainen ja Kossu72 on e-jalkapallon ammattilaispelaaja, joka on voittanut FIFA:n Suomen mestaruuden kahdesti. Pelaa erä ammattilaisia vastaan ja testaa, olisiko sinusta huippupelaajaksi.

 

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, jotta pystymme huolehtimaan riittävästä hygieniasta ja turvaväleistä. Ilmoittaudu mukaan heti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! Pystymme ottamaan 90 ilmoittautumista. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä aika, jolloin osallistut tapahtumaan.

Launch Party on Hercules Esportsin uusissa tiloissa Liikuntakeskus Hukan yhteydessä osoitteessa Isokatu 99, 90120 Oulu.