Haluamme tarjota mahtavia pelivalmennuksiamme yhä useammalle harrastajalle. Niinpä aloitamme Hercules Esportsilla uudet etävalmennukset Overwatch- ja Counter-Strike-pelaajille.

Uusissa etävalmennuksissamme haluamme tarjota yhä tavoitteellisempaa valmennusta jo kokeneille pelaajille. Etävalmennuksissa kerätään yhteen joukkue, jonka dynamiikkaa ja rooleja aletaan rakentaa heti alusta asti. Valmennuksissa keskitytään valmentajan avulla monipuolisesti yksilöllisiin sekä ryhmän kehityskohteisiin ja tehdään yhdessä töitä parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Jos haluat panostaa pelaamiseen, niin tämä on tilaisuutesi!

Etävalmennukset tapahtuvat täysin netin välityksellä, eli pelaaja tarvitsee valmiiksi pelin, toimivan internetin ja laitteet valmennusten toteuttamiseen. Valmennuksiin voi osallistua mistä tahansa ja pelikavereita saa ympäri Suomen! Valmennuksiin kuuluu peliosaamisen kehittämisen lisäksi harjoitteita oman hyvinvoinnin parantamiseen.

Valmentajana Overwatch-joukkueessa toimii Sara Pakarinen, jolla on kokemusta niin kilpapelaamisesta kuin Overwatch-yhteisöjen kehittämisestä. Counter-Strike-valmentajana kunnostautunut Mika Saavalainen on pitkän kokemuksen omaava pelaaja, joka on panostanut yhä vahvemmin valmentamiseen. Molemmat valmentajamme toimivat erinomaisena tukena nuorille heidän kasvussaan pelaajana ja joukkueena. Valmentajat antavat neuvoja, mutta vastuuta kehittymisestä annetaan myös pelaajalle. Tavoitteelliseen harjoitteluun kuuluu myös olennaisena osana kilpaileminen ja joukkueet osallistuvatkin säännöllisesti turnauksiin, jotta he saavat mittareita omasta kehittymisestään.

Etävalmennukset alkavat viikolla 48. Lue lisää etävalmennuksista täältä: hercules.gg/etavalmennukset/