Oulun kaupungin johtoryhmä linjasi sunnuntaina 29.11., että “Korkean tartuntariskin vuoksi Oulun kaupungin hallinnassa olevat julkiset tilat suljetaan 1.12.2020–18.12.2020 ja suositellaan vahvasti yksityisten toimijoiden toimivan samoin” ja “Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta keskeytetään sekä sisällä että ulkona 1.12.2020–18.12.2020. Edellytetään yhdistysten ja urheiluseurojen toimivan samoin.”

Voit lukea koko johtoryhmän tiedoitteen täältä.

Näinollen kaikki Hercules Esportsin tarjoamat pelivalmennukset siirtyvät etävalmennuksiksi alkaen maanantaina 30.11. Etävalmennuksia jatketaan suositusten mukaisesti 18.11. asti. Harrastajille on lähtenyt ohjeistukset etävalmennuksista sähköpostiin. Jos sähköposti ei ole tullut perille, voit lukea sen myös tästä.

Toivomme kaikkien harrastajien noudattavan Oulun kaupungin antamia ohjeistuksia myös omassa arjessaan. Huolehditaan omasta ja muiden terveydestä pitämällä turvavälit, huomioimalla käsihygienian, välttämällä turhaa liikkumista ja pitämällä kasvomaskia. Lisäohjeistuksia koronatoimiin löytyy THL:n nettisivuilta.